fbpx

Utilizarea Google AdWords ca soluție pentru showrooming

Utilizarea-Google-AdWords-ca-soluție-pentru-showrooming

BBC News a raportat recent că showrooming-ul a intensificat declinul mărcilor de mare profil precum Jessops și Comet. Magazinele de gadget-uri, librăriile și industria cosmetică pierd vânzări în fața showroom-erilor, dar soluțiile s-au dovedit greu de găsit.

Cercetarea agenției de design Foolproof a constatat că 24% dintre oameni au făcut showroom-ing în timpul cumpărăturilor de Crăciun – iar 40% dintre ei aceștia au ales să cumpere din altă parte.

Soluția propusă: Dezvoltați o campanie Google AdWords concepută special pentru a viza showroom-erii.

În primul rând, utilizați targetarea utilizatorilor din proximitate pentru a vă direcționa anunțurile către utilizatorii pe o rază de 1 milă de la magazin. Interfața AdWords pentru campaniile optimizate include un nou calculator de ajustare a sumelor ofertate; utilizați acest instrument pentru a crește ofertele pe dispozitivele mobile cu browsere complete. Aceste setări vă vor asigura că vizați showroomerii aflați în prezent în magazinul dvs. sau într-o cafenea din apropiere, care își folosesc smartphone-urile pentru a găsi prețuri mai bune.

Următorul pas este să creați un anunț pe care să îl prezentați acestui grup de potențiali clienți; anunțul ar trebui să conțină un produs atrăgător care să prezinte interes sau o reducere pentru a fi utilizată în magazin. Această abordare îi va ajuta convinge pe showroomeri să rămână loiali și să îi evite să plece în altă parte!

Doriți să aflați mai multe despre cum vă poate ajuta o agenție de digital marketing să generați trafic și să creșteți conversiile? Contactați-ne pentru a vedea cum vă putem ajuta afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.