fbpx

Turismul digital – transformând industria

Turismul-digital---transformând-industria-1000x500px

Turismul digital a revoluționat modul în care ne cercetăm, ne planificăm și ne experimentăm vacanțele. Citește pentru a afla cum.

Turismul digital a revoluționat modul în care ne cercetăm, ne planificăm și ne experimentăm vacanțele. Tehnologia mobilă a făcut din călătoria globală o experiență în mișcare, iar călătorii pot afla oricât de multe informații au nevoie despre lumea din jurul lor în orice etapă a călătoriei, așa că în ziua de azi nu este suficient să fii doar prezent în mediul online. Dacă afacerea dvs. depinde de turism, este practic invizibilă fără digital – eforturile dvs. de publicitate trebuie să fie inteligente, considerate și captivante.

Călătoria către o destinație începe cu mult înainte ca un consumator să facă rezervările, să-și facă bagajele și să părăsească casa. O călătorie obișnuită va fi cercetată și planificată cu luni în avans, 40% dintre călători inițiind cercetarea destinației cu o căutare pe Google. De asemenea, mobilul este utilizat  acum în aproximativ 27% din totalul rezervărilor de călătorii, în creștere cu o rată excepțională de 13% de la an la an.

Acest lucru prezintă o mulțime de oportunități pentru branduri de a intra în legătură cu utilizatorii în aceste „micro momente”, încurajând oamenii să progreseze prin diferitele etape ale unui proces de căutare pentru o nouă călătorie – cercetare, planificare, rezervare și experimentare. Aceasta înseamnă că este esențial să existe o strategie digitală pe diverse platforme și să te implici în fiecare micro moment, încorporând fazele de Search, Display, YouTube și Social.

Clienții țintă folosesc digitalul înainte de a călători pentru a-și planifica fiecare detaliu al călătoriei, în timpul călătoriei pentru a-și împărtăși experiențele și după călătorie pentru a revizui, recomanda și rerezerva. De exemplu, persoanele care sunt interesate de atracțiile din Irlanda de Nord sunt foarte influențate de YouTube, având o șansă de 2,5 ori mai mare decât un utilizator standard de internet din Regatul Unit să vizioneze ghiduri de călătorie pe YouTube. Aceasta reprezintă o oportunitate uriașă pentru mărcile de turism din Irlanda de Nord de a-și prezenta serviciile și de a interacționa vizual cu utilizatorii prin YouTube, precum și de a utiliza zonele de Search și Display prin funcții precum extensii de preț, extensii de recenzii și remarketing pentru a viza vizitatorii anteriori ai site-ului.

Odată ce o persoană ajunge la destinație, căutarea celor mai bune locuri de vizitat continuă și, având în vedere că jumătate dintre călătorii internaționali folosesc mobilul pentru a căuta lucruri de făcut odată ce a ajuns la destinație, este esențial să apari în lista de rezultate în locul și în momentul în care ei caută acest conținut. De exemplu, extensiile de anunțuri mobile pot fi utilizate pentru a ajunge la cei care caută locuri „în apropierea mea” în căutările mobile.

97% dintre mileniali spun că împărtășesc fotografii în timpul și după călătoria lor pe Facebook, Instagram, Whatsapp și Snapchat. Publicitatea socială este strategia ideală pentru a vă asigura că marca dvs. se află în fața unei baze de utilizatori activp, hiper-relevanți, în timp ce aceștia interacționează cu newfeed-urile lor în timpul și după o călătorie.

Tehnologia mobilă și digitală a asigurat că deplasările globale nu mai reprezintă un salt în necunoscut: oamenii petrec din ce în ce mai mult timp căutând și planificând călătoriile decât oricând. Trebuie să fim acolo în fiecare micro moment, menținând o vizibilitate constantă pe toate platformele și utilizând toate informațiile disponibile pentru a intra în legătură cu clienții noi și existenți.

Pentru mai multe informații, click aici sau contactați-ne la adresa de e-mail contact@mda-digital.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.