fbpx

Scripturile de ajustare orară a sumelor licitate ar putea fi un mare succes

Scripturile-de-ajustare-orară-a-sumelor-licitate-ar-putea-fi-un-mare-succes-1000x500px

Unul dintre experții noștri PPC a luat recent inițiativa de a implementa un script de ajustare a ofertelor orare. Rezultatele au fost destul de remarcabile.

Căutăm mereu noi modalități de a optimiza conturile și de a îmbunătăți conversiile pentru a oferi clienților noștri cel mai bun ROI (recuperare a investiției).

Unul dintre experții noștri PPC a luat recent inițiativa de a implementa un Script de ajustare a sumelor licitate pe oră în încercarea de a optimiza și mai mult prețul pentru programarea personalizată a anunțurilor, pentru unul dintre clienții noștri – cu permisiunea lui, desigur. Rezultatele au fost destul de remarcabile.

Ce vă permite scriptul să faceți?

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu scripturile, vă permit să faceți modificări automate în contul dvs. AdWords. Folosind codul JavaScript, puteți modifica sumele licitate, puteți pune pe pauză grupuri de anunțuri și puteți adăuga cuvinte cheie cu jutorul scripturilor scrise, în loc să le introduceți manual, din contul dvs. AdWords. (Sursa: Google)

În general, Google permite setarea a șase programări de anunțuri pe zi, per campanie. Acest script ne permite să fim și mai inteligenți cu targetarea noastră, modificând sumele licitate în funcție de fiecare oră din zi. Analizând datele istorice pe termen lung pentru cont, putem să licitam pentru orele care au tendința de a merge bine – creșterea cotei noastre de afișări de căutare pentru a maximiza potențialul de conversie. Putem, de asemenea, licita mai puțin pentru acele ore care nu merg la fel de bine, maximizând astfel eficiența bugetară pentru client.

Cum a decurs testul nostru?

După șase săptămâni, semnele inițiale sunt că acest Script merge foarte bine. Puteți vedea mai jos rezultatele complete pentru un agent de publicitate:

Cost scăzut cu 70 Euro (20%)

Cost/Conversie în scădere cu 1,90 Euro

Valoarea conversiei a crescut cu 214 Euro

Rentabilitatea cheltuielilor publicitare a crescut cu 40%

Rata de conversie a crescut de la 3,88% la 5,28%

Ce urmează?

Vom continua să testăm Scriptul de ajustare a sumelor licitate pe oră și să înregistrăm rezultatele noastre înainte de a-l implementa în alte conturi, cu scopul de a reproduce succesul de mai sus. Dacă doriți să aflați mai multe despre optimizarea campaniilor dvs. PPC, nu ezitați să ne contactați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.