fbpx

Cum ajungem la publicul țintă prin intermediul publicității pe Facebook

Cum-ajungem-la-publicul-țintă-prin-intermediul-publicității-pe-Facebook

Iată câteva dintre cele mai recente inovații pe care ar trebui să le utilizați în reclamele dvs. pe Facebook:

Facebook este, fără îndoială, cea mai populară rețea de socializare din cele existente, cu un număr destul de semnificativ – un miliard de utilizatori activi zilnic. În ultimul an, Facebook și-a îndreptat atenția către publicitate, cu câteva oportunități de targetare destul de impresionante disponibile pe platformă, care, pentru informare, deține și Instagram.

Facebook deține o cantitate serioasă de informații despre utilizatorii lor, oferind câteva opțiuni de targetare destul de impresionante pentru agenții de publicitate, care îi ajută să ajungă la publicul lor țintă pe o platformă unde utilizatorii sunt foarte implicați în conținutul pe care îl navighează. Știați că puteți viza în mod special utilizatorii care sunt părinți ai copiilor de anumite vârste, sunt navetiști sau care se încadrează într-o anumită categorie de venit?

Din ce în ce mai mulți dintre clienții noștri încep să investească în campanii Facebook/Instagram și culeg roadele. Iată câteva dintre cele mai recente inovații pe care ar trebui să le utilizați în reclamele dvs. pe Facebook:

  • Flex Targeting

Introdus recent, Flex Targeting vă permite să vă restrângeți și mai mult publicul, asigurându-vă că utilizatorii îndeplinesc două criterii, nu doar unul. De exemplu, o marcă de îmbrăcăminte exclusivistă ar putea alege să vizeze utilizatorii care sunt clasificați de Facebook drept „Fashionistas”, dar care au și un venit net mare – asigurându-se că își pot permite efectiv produsele de care sunt interesați. Această metodă minimizează clickurile de curiozitate, garantând că bugetul este utilizat doar pentru a ajunge la utilizatorii cu interes sporit, care au cea mai mare șansă să facă conversii.

  • Remarketing

Folosind o simplă bucată de cod JavaScript pe site-ul dvs., cunoscută sub numele de Facebook Pixel, acum puteți face remarketing către vizitatorii anteriori ai site-ului direct de pe Facebook și Instagram. Setările de remarketing privind publicul țintă pot fi configurate pentru utilizatorii anumitor secțiuni ale site-ului dvs., permițând crearea unui conținut publicitar foarte relevant.

Conduceți un site de e-commerce? Acum puteți implementa remarketingul dinamic și pe Facebook, redirecționând utilizatorii care au vizualizat un anumit produs pe site-ul dvs. cu un anunț dinamic, care prezintă exact ceea ce îi interesează.

  • Segmente de public personalizate

Aveți deja o bază de date pentru clienți? Facebook vă permite acum să o utilizați în cadrul targetării prin crearea unui public personalizat – pur și simplu încărcați listele de e-mail sau numerele de telefon pentru a viza persoanele pe care le cunoașteți deja prin Facebook și Instagram – o metodă de direcționare ideală pentru a viza participanții la evenimentele anterioare sau pe cei care și-au exprimat interesul, neajungând la conversie.

  • Audiențe asemănătoare

Segmentele de public asemănătoare sunt ideale pentru a pătrunde pe o nouă piață. Acestea vă permit să construiți un public nou de utilizatori care sunt similari cu cei cărora le place deja pagina dvs., și care se află într-o anumită zonă geografică. Dacă creșterea gradului de conștientizare și recunoașterea mărcii se află pe agenda ta, această metodă este o necesitate.

În cele din urmă, cu cele mai recente inovații de direcționare, nu uitați să monitorizați ceea ce funcționează pentru dvs.. Este important să creați seturi de publicitate separate, astfel încât să puteți identifica metoda cea mai eficientă. Facebook Pixel permite configurarea conversiilor personalizate, astfel încât puteți vedea când anunțurile dvs. au ca rezultat o vânzare, o întrebare sau orice este de valoare pentru afacerea dvs. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna adrese URL personalizate, astfel încât să puteți urmări toată activitatea prin Google Analytics și, de asemenea, pentru orice obiective/evenimente pe care le-ați configurat deja.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce pot face Facebook și Instagram Advertising pentru afacerea dvs., trimiteți-ne un e-mail la adresa contact@mda-digital.com sau trimite formularul de contact aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.