fbpx

Publicitate video – tendința care este aici pentru a rămâne

Publicitate-video---tendința-care-este-aici-pentru-a-rămâne-1000x500px

Menținerea contactului cu tendințele actuale este fundamentală pentru a rămâne în frunte în lumea marketingului digital care este în continuă evoluție.

Menținerea contactului cu tendințele actuale este fundamentală pentru a rămâne în frunte în lumea marketingului digital care este în continuă evoluție. În timp ce creșterea influenței dispozitivelor mobile a fost cel mai mare factor al schimbării în publicitatea digitală în ultimii ani, videoclipurile sunt, fără îndoială, următoarea schimbare uriașă pe care trebuie să o îmbrățișeze companiile. Pentru a pune acest lucru în perspectivă: începând cu anul 2017, există mai mulți spectatori de videoclipuri digitale decât utilizatori de smartphone-uri în Marea Britanie. Devine rapid formatul de anunț preferat pe toate platformele, inclusiv YouTube, Facebook, Instagram și, cel mai recent, LinkedIn.

Datorită eficienței sale în ceea ce privește implicarea publicului, creativitatea și măsurabilitatea, agenții de marketing cheltuiesc acum de două ori mai mult pe publicitate video decât pe TV și este clar de ce. Se estimează că YouTube ajunge la 82% din totalul populației online din Marea Britanie, ceea ce îl face platforma perfectă pentru a interacționa cu orice grup demografic țintă. Cu aceste cifre în continuă creștere, există câteva motive cheie pentru care tendința video a crescut vertiginos.

Publicitatea video este acum mai accesibilă ca niciodată, oferind companiilor de toate dimensiunile o platformă rentabilă pentru a crește gradul de conștientizare și a interacționa cu potențialii clienți. Când faceți publicitate pe YouTube, plata se bazează pe un model cost-pe-vizionare, adică agentul de publicitate plătește numai atunci când un utilizator implicat urmărește cel puțin 30 de secunde din anunț. Chiar și așa, costurile pot fi de doar 2 pounds pe vizionare, oferind o valoare uluitoare pentru bani. Multe dintre barierele din calea reclamelor video profesionale au fost, de asemenea, eliminate, multe companii optând pentru filmări video de la terți sau chiar folosind smartphone-uri pentru a crea și edita materiale video de înaltă calitate la costuri minime.

În ceea ce privește implicarea – cifrele de vizibilitate și audiență tind să fie mult mai mari decât alte platforme, deoarece oamenii vizitează YouTube special pentru a viziona conținut. Prin comparație, atenția acordată publicității plătite este cu 84% mai mare pe aplicația mobilă YouTube decât pe televizor, unde atenția clienților nu poate fi întotdeauna garantată. Cu noile formate video, inclusiv anunțuri fulger de șase secunde și TrueView for Action axat pe performanță, publicitatea video va deveni mai eficientă. Spunând acest lucru, cercetările au arătat că 46% dintre campanii beneficiază de fapt de o combinație de TV și YouTube, maximizând acoperirea și eficacitatea generală, ceea ce duce la bisarea anunțurilor, a cunoașterii mărcii și, în cele din urmă, a luării în considerare.

Cu o multitudine de opțiuni, publicitatea video poate fi hiper-targetată către un public definit, ceea ce înseamnă că există o acoperire maximă și o risipă de buget minimă. YouTube are capacitatea de a ajunge la toate categoriile demografice, de la millennials la publicul matur, prin targetarea în funcție de interese, modele de comportament ale consumatorilor și chiar în timpul etapelor importante ale vieții. În plus, cu noul tool de targetare Custom Intent, acum putem interacționa direct cu utilizatorii pe baza termenilor pe care i-au căutat recent pe Google.

Deși peisajul marketingului digital este în continuă schimbare, se pare că tendința publicității video este aici pentru a rămâne. Pe măsură ce YouTube continuă să-și extindă capacitățile de targetare și alte canale sociale importante, cum ar fi Facebook și LinkedIn, ii urmează exemplul, este momentul perfect pentru a include videorile în strategia ta digitală. O metodă rapidă și ușor accesibilă de a intra în legătură cu publicul țintă și de a îți dezvolta afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.