fbpx

Utilizarea datelor despre prieteniile pe Facebook pentru promovarea afacerii tale

Ceva extra pentru coșul tău de cumpărături prin e-commerce

Știați că puteți utiliza datele despre prieteniile pe Facebook pentru a vă promova afacerea și produsele?

Dacă dețineți o afacere B2C, cum ar fi un site de comerț electronic, zilele de naștere și evenimentele de viață sunt o oportunitate excelentă pentru activarea clienților. Acestea sunt funcții extrem de targetate și prezentarea unei oferte, a unui cadou sau a unui alt beneficiu interesant pentru utilizatorii relevanți vă poate ajuta să obțineți beneficii atât în ​​ceea ce privește recunoașterea mărcii, cât și creșterea veniturilor pentru afacerea dvs.

Deci, cum puteți profita de această oportunitate pentru marca dvs.?

Folosind reclamele de pe Facebook, putem dobândi noi clienți prin prospectarea celor care au prieteni ale căror zile de naștere se apropie. În primul rând, această opțiune de direcționare ar putea încuraja prietenii să recomande produse, servicii, locuri de petrecere, restaurante și concerte utilizatorilor cu zile de naștere viitoare. În al doilea rând, dacă afacerea dvs. este, de exemplu, un restaurant, un magazin de cadouri, un magazin de carduri electronice/carduri de naștere sau un producător de alcool, puteți utiliza această opțiune de direcționare pentru a vă promova produsele și serviciile ca un cadou ideal pentru ziua de naștere.

De asemenea, putem afișa reclame targetate prietenilor apropiați ai persoanelor care sunt proaspăt căsătorite, logodite sau s-au mutat recent – ideal pentru afacerile B2C care vând cadouri de nuntă, logodnă sau de inaugurare a casei.

Opțiunile de targetare către prieteni includ următoarele:

  • Prietenii tinerilor căsătoriți,
  • Prieteni apropiați ai persoanelor cu zile de naștere într-o lună,
  • Prieteni apropiați ai bărbaților/femeilor cu zi de naștere în 7-30 de zile,
  • Prieteni apropiați ai persoanelor cu zile de naștere într-o săptămână,
  • Prieteni apropiați ai bărbaților/femeilor cu zi de naștere în 0-7 zile,
  • Prieteni ai persoanelor care s-au mutat recent,
  • Prieteni ai oamenilor logodiți recent.

 

A intra în vizorul prietenilor apropiați ai persoanelor cu zile de naștere viitoare sau evenimente recente din viață este o tactică puternică pentru a genera venituri din Facebook, care oferă opțiuni de targetare cu adevărat interesante, așa cum sunt enumerate mai sus pentru abordări creative. Prin urmare, dacă afacerea dvs. este B2C, credem cu tărie că utilizarea datelor despre prieteniile pe Facebook pentru targetare merită 100%!

Ai nevoie de ajutor cu Facebook Ads?

MDA Digital depășește continuu granițele Facebook Ads. Dacă doriți să aflați cum o campanie Facebook Ads ar putea ajuta la generarea mai multor clienți potențiali sau venituri pentru afacerea dvs., contactați-ne astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services