fbpx

Perspective digitale – Mai 2017

Perspective-digitale---Mai-2017-1000x500px

Lumea digitală nu se oprește pentru nimeni – descoperiți noutățile noastre preferate în Digital Marketing din luna mai.

Echipa MDA Digital a avut câteva săptămâni foarte încărcate, dar lumea digitală nu se oprește pentru nimeni – consultați actualizările noastre digitale preferate din mai:

Noua extensie de promovare disponibilă în AdWords

În prezent, în versiune beta, extensiile de promovare AdWords le vor permite agenților de publicitate să afișeze o pictogramă de etichetă de preț sub anunțuri, evidențiind o vânzare sau o anumită ofertă pe site-ul dvs. Configurarea este la fel de simplă ca și crearea altor extensii de anunțuri, dar promovarea se va remarca cu adevărat în SERP.

Pinterest adaugă reclame video cu redare automată în feed- uri și în rezultatele căutărilor

După ce a lansat vara trecută reclamele video de tip click to play, Pinterest lansează în prezent videoclipuri promovate care sunt redate automat în feed-uri, rezultatele căutării și în secțiunea de sugestii aferente. În prezent, fiind testat cu mărci mari precum L’Oreal, Toyota și Universal Pictures, ne așteptăm ca acesta să fie unul popular pentru lumea comerțului electronic.

Google Optimize și Google Surveys 360 își unesc forțele cu AdWords

Cea mai recentă integrare de la Google va face mai ușor ca niciodată înțelegerea și deservirea clienților potențiali, oferind agenților de publicitate posibilitatea de a personaliza paginile de destinație personalizate conectate cu anunțurile. Integrarea Surveys 360 este acum live în S.U.A. și Canada; integrarea cu Optimize va fi disponibilă în săptămânile următoare.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recente caracteristici care au fost anunțate la Google Marketing Next.

YouTube lansează cursul Academia creatorilor

Ca parte a angajamentului său de a-și revizui politicile privind conținutul susținut de anunțuri, YouTube a lansat reguli detaliate pentru conținutul care poate fi monetizat pe canal. În plus, un curs din Academia creatorilor este acum disponibil pentru a ajuta agenții de publicitate să creeze conținut atrăgător.

 

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru implementarea oricăreia dintre noutățile de mai sus – contactați-ne aici sau completați acest formular pentru a beneficia de un audit gratuit și vă vom ajuta cu plăcere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.