fbpx

Noua interfață AdWords – ne place?

Noua interfață AdWord

Nu este întotdeauna ușor pentru noi, managerii de cont, să ne petrecem toata ziua în aplicația AdWords, dar trebuie să fim la curent cu schimbările!

La sfârșitul anului 2016, Google a anunțat introducerea unei noi experiențe AdWords, completată cu o nouă interfață de utilizator AdWords – și este sigur să spunem că aceasta a fost complet revizuită!

Noua interfață deblochează o mulțime de funcții și actualizări noi, împreună cu un aspect complet nou și, deși știm că trebuie să mergem mai departe cu schimbarea, nu este întotdeauna ușor pentru noi, managerii de cont, care ne petrecem întreaga zi în AdWords! Am alcătuit o listă cu ceea ce ne place și ceea ce nu ne place încă… la noua interfață Google AdWords.

 

Ce ne place

 Vizualizări noi care economisesc timp la analiza datelor

Interfața are un nou „Tablou de bord de prezentare generală” care arată dintr-o privire cum funcționează contul dvs. Este alcătuit din diferite elemente vizuale, inclusiv „Ziua și ora”, care vă permite să selectați cu ușurință un metric, cum ar fi afișările, conversiile sau click-urile, și vă arată la ce oră și în ce zile apar acestea. În mod similar, „Dispozitive” oferă o vizualizare a performanțelor contului și campaniilor dvs. pe cele trei dispozitive. În afară de tabloul de bord, toate aspectele noii interfețe au fost complet revizuite cu vizualizare, cum ar fi Programare anunțuri și Prezentare generală a locațiilor.

Funcții noi!

Vom fi întotdeauna încântați de noile funcții de încercat, iar noua interfață are multe. Acestea includ anunțuri cu prezentare pentru Cumpărături (perfecte pentru a vă prezenta produsele, în special pentru termenii generali de căutare a produselor), personalizate pe piață, extensii de promovare (foarte bune dacă aveți reduceri, cum ar fi 10% reducere, la campaniile dvs. de cumpărături), direcționarea veniturilor casnice, și Ajustări ale sumelor licitate. Am încercat deja câteva dintre aceste funcții pentru clienții noștri și ne plac rezultatele de până acum!

Comenzile rapide de la tastatură fac navigarea foarte rapidă.

În numele economisirii timpului, noile comenzi rapide ne permit să facem rapid lucruri care în mod normal ar necesita câteva click-uri. Odată ce le înveți, vei naviga prin noua interfață în cel mai scurt timp.

Timpi de încărcare cu până la 20% mai rapid (aparent)!

Pe lângă eliminarea dezordinei și ușurarea navigației, noua interfață se spune că ne permite să facem mai mult în mai puțin timp. Ne ramâne mai mult timp pentru a explora noile funcții și a învăța comenzile rapide de la tastatură!

 

Ceea ce nu ne place

Ca și în cazul oricărui lucru nou, este nevoie de puțin timp pentru a ne obișnui, mai ales atunci când petrecem toată ziua în AdWords și avem conturile configurate așa cum ne place nouă. Iată ce nu ne place atât de mult:

  • Nu este implicit pentru campaniile activate, ci afișează toate campaniile din cont, inclusiv cele puse pe pauză.
  • Nu am observat încă timpii de încărcare mai rapizi, dar sperăm că acest lucru se va desfășura pe măsură ce Google se va ocupa de eventualele erori.
  • Setările și-au schimbat locul puțin și uneori pur și simplu nu găsim ceea ce căutăm! Nu am putut găsi detaliile apelului pentru o perioadă, dar vom pune acest lucru pe seama unor probleme de început. Totuși, Google pare să rezolve problemele în curs de desfășurare.

 

Cele mai multe dintre noile funcții sunt proeminente și ușor de găsit, cu toate acestea, există câteva funcții noi fantastice care sunt ascunse și așteaptă să fie descoperite. Deocamdată, puteți comuta în continuare între interfața nouă și cea veche atunci când vremurile devin grele, dar din primul trimestru 2018, noua interfață este aici pentru a rămâne!

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre AdWords și noua sa interfață, nu ezitați să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services