fbpx

De ce investiția în relațiile cu clienții este importantă pentru afaceri

De-ce-investiția-în-relațiile-cu-clienții-este-importantă-pentru-afaceri-1000x500px

Nu este un secret că punctul în jurul căruia se învârt toate afacerile sunt clienții, deci dezvoltarea unei relații sănătoase și transparente cu ei este esențială pentru succes.

 

Nu este un secret că „pulsul” tuturor afacerilor îl dau clienții, așa că dezvoltarea unei relații sănătoase și transparente cu ei este crucială pentru succes!

Menținerea unei relații sănătoase cu toți clienții vă va ajuta la susținerea performanței afacerii dumneavoastră. Dezvoltarea unor relații solide cu clienții necesită dedicare și timp; prin urmare, punerea în aplicare a strategiilor potrivite este esențială pentru întreaga procedură. Mai jos sunt câteva dintre modalitățile prin care dezvoltăm și menținem relațiile cu clienții noștri:

Cum construim relații cu clienții noștri?

La MDA Digital, recunoaștem importanța cunoașterii clienților noștri, nevoile lor de afaceri și lucrurile care contează cel mai mult pentru clienții lor, pentru a oferi un serviciu complet gestionat pe o gamă largă de platforme de publicitate digitală.

Cum ne cunoaștem clienții?

În primul rând, ne facem întotdeauna timp să ne întâlnim cu clienții noștri pentru a discuta despre campaniile digitale actuale și viitoare, inclusiv obiectivele acestora, abordarea recomandată, intervalele de timp și KPI-urile. Făcându-ne timp pentru a ne cunoaște clienții și nevoile lor de afaceri, ne permite să implementăm cea mai potrivită strategie, construind campanii eficiente pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele și să reușească.

Pentru a ne cunoaște clienții și nevoile acestora, cercetăm pe larg industria și publicul acestora,  pentru a obține o perspectivă mai bună asupra pieței și a oamenilor cu care intenționăm să interacționăm prin publicitate digitală. De asemenea, toate campaniile sunt monitorizate zilnic pentru a măsura performanța și pentru a asigura optimizarea continuă a contului pentru succes.

În plus față de procesele de mai sus, oferim, de asemenea, următorul suport pentru a construi relații cu clienții, ținându-i la curent în mod continuu:

  • PPC: Gestionăm și măsurăm performanța campaniei în fiecare zi, testând reclame, audiențe și cuvinte cheie în funcție de KPI.
  • Social: testăm, gestionăm și măsurăm implicarea vizată în publicitate socială prin canale cheie. Testăm, de asemenea, audiențe, reclame și formate de anunțuri pentru a maximiza performanța.
  • Măsurare: Urmărim performanța generală în raport cu KPI-urile identificate de clienții noștri, precum și măsurători suplimentare, inclusiv; Afișări, click-uri, rata de click, vizionări, rată de vizualizare, comentarii, aprecieri, rata de respingere, durata medie a sesiunii, pagini pe sesiune, clasarea cuvintelor cheie, poziții organice și conversii.
  • Raportare: Oferim rapoarte de analiză în format electronic, pentru care data și ora pot fi convenite cu clienții. Rapoartele rezumative sunt furnizate în format dashbord și includ detalii despre performanța platformei, KPI-uri și recomandări pentru îmbunătățirea ulterioară și creșterea activității.
  • Întâlniri lunare: ținem întâlniri lunare cu clienții noștri pe parcursul contractului. Scopul acestor întâlniri este de a oferi feedback asupra performanței și de a permite discuții cu privire la recomandări ulterioare.
  • Revizuiri: organizăm revizuiri la mijlocul campaniei și la finalul acesteia pentru a oferi o imagine de ansamblu mai detaliată a progresului campaniei și a succesului general. De asemenea, oferim asistență completă atât prin telefon, cât și prin e-mail în timpul campaniilor, pentru a le permite clienților să-și contacteze Managerul de Cont în orice moment în timpul programului de lucru.

 

Încrederea este fundația pe care sunt construite toate relațiile de succes, așa că asigurați-vă că toate acțiunile dvs. sprijină acest obiectiv. Pentru a menține o relație continuă și sănătoasă, oferiți întotdeauna un nivel ridicat de servicii pentru clienți și asigurați-vă că faceți diligența necesară atunci când vine vorba de îndeplinirea așteptărilor.

Dorim să profităm de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor clienților noștri, așteptăm cu nerăbdare succesul continuu al clienților existenți și noi.

 

Dacă doriți să aflați cum o campanie de publicitate digitală vă poate ajuta afacerea, contactați-ne  aici sau completați acest formular pentru a beneficia de un audit gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.