fbpx

Înnebuniți după telefoanele mobile

ÎNNEBUNIȚI-DUPĂ-TELEFOANELE-MOBILE

Câți oameni vezi cu ochii în telefon? Am efectuat câteva cercetări asupra celor mai recente statistici referitoare la telefoanele mobile, conform Google.

Faceți o plimbare pe stradă – câți oameni vedeți cu ochii în telefon? Bănuirea noastră este că sunt mai mulți decât cei care nu îl folosesc – mai ales cu lansarea recentă din Marea Britanie a Pokémon GO! Trăim într-o lume care este în mod constant online – făcând publicitatea pe mobil mai importantă ca niciodată. Am efectuat câteva cercetări asupra celor mai recente statistici despre telefoanele mobile conform Google – vedeți mai jos câteva dintre favoritele noastre:

 1. 91% dintre utilizatorii de smartphone-uri caută informații pe telefoanele lor în timp ce îndeplinesc o sarcină.
 2. 50% dintre mileniali spun că verifică recenziile despre produse pe telefoanele lor în timp ce fac cumpărături, iar You Tube a devenit o sursă de top pentru recenzii.
 3. Căutările pe dispozitivele mobile au depășit căutările pe desktop în 2015.
 4. 1 din 2 utilizatori de smartphone-uri au descoperit și cumpărat mărci noi atunci când au efectuat o căutare.
 5. 77% din căutările pe telefoanele mobile duc la întreprinderea unei acțiuni.
 6. 87% dintre femeile cu vârsta între 18 și 24 de ani și-au folosit telefoanele pentru a căuta conținut despre sănătate și frumusețe în ultimele trei luni.
 7. Sunt 842.000 de videoclipuri despre drone pe YouTube.
 8. Interesul de căutare pentru „dealerii de mașini din apropierea mea” s-a dublat de la an la an.
 9. 3 din 5 utilizatori de smartphone-uri au folosit funcția „click pentru a apela” atunci când au căutat informații de pe telefonul lor.
 10. 39% dintre consumatori raportează că au făcut o achiziție de orice fel din bucătăriile lor.
 11. 69% dintre utilizatorii de smartphone-uri online au șanse mai mari să cumpere de la un brand al cărui site sau aplicație mobilă îi ajută să găsească cu ușurință răspunsuri la întrebările lor.
 12. 82% dintre utilizatorii de smartphone-uri își consultă telefoanele în timp ce stau într-un magazin și decid ce produs să cumpere.
 13. Căutările legate de cumpărături de pe dispozitivele mobile au crescut cu 120% în perioada septembrie 2014-septembrie 2015.
 14. În Canada, utilizatorii de smartphone-uri își verifică telefoanele (și cheile) mai mult decât o fac cu alte lucruri, cum ar fi portofelele sau jachetele.
 15. Oamenii își verifică telefoanele mobile în medie de 150 de ori pe zi.

Ce înseamnă asta pentru publicitatea digitală?

Mobilul trebuie să devină o prioritate pentru campaniile de publicitate digitală, indiferent de industrie. Atunci când este relevant pentru clienții noștri, trebuie să ne asigurăm că implementăm ajustări ale setărilor pentru dispozitivele mobile pentru a targeta grupurile țintă; să creăm reclame specifice pentru dispozitivele mobile pentru a ajunge la utilizatorii relevanți care se află în mișcare; și să implementăm campanii prin care să încurajăm utilizatorii să sune la companie. Aceste ajustări ne garantează că potențialii clienți vor ajunge la companiile relevante, indiferent unde se află sau cum interacționează online.

Profitați la maxim de telefonul mobil? Contactați-ne astăzi pentru a vă asigura că afacerea dvs. este întotdeauna în prim-plan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.