fbpx

3 idei principale de la trainingul de automatizare Google

3-idei-principale-de-la-trainingul-de-automatizare-Google-1000x500px

Odată cu evoluția rapidă a învățării automate (machine learning) în publicitatea digitală și industria care devine din ce în ce mai mult implicată în inteligența artificială, nu există nicio îndoială că acesta este viitorul.

Odată cu evoluția rapidă a învățării automate (machine learning) în publicitatea digitală și industria care devine din ce în ce mai mult implicată în inteligența artificială (AI), nu există nicio îndoială că acesta este viitorul.

Este important să deblocăm fiecare nouă oportunitate pentru clienții noștri, așa că recent am avut plăcerea de a-i avea pe Kelsey și Ambah de la Google la sediul nostru pentru a oferi echipei o sesiune de instruire în domeniul și despre avantajele automatizării.

Aceasta a acoperit totul, de la funcții unice de licitare inteligentă la Google Translate. Cu toate acestea, am ales cele mai importante 3 informații utile din sesiune:

Schimbări în comportamentul publicului

Mai mult de jumătate din toate căutările sunt acum pe mobil, ceea ce înseamnă că există o concentrare crescută a atenției consumatorilor, mai puține spații publicitare și importanța vitezei și a măsurării site-urilor mobile este mai importantă decât oricând.

Interesant este că acum sunt efectuate mai puține căutări de marcă și mai multe căutări axate pe produs, ceea ce are ca rezultat sume CPC mai mari și un proces de cercetare mai intens înainte de conversie. Acest fapt subliniază importanța lucrului dintr-un punct de vedere care nu se bazează pe ultimul click, pentru a vedea valoarea completă a tuturor punctelor de contact din călătoria clientului.

Pentru a câștiga licitațiile de căutare, trebuie să înțelegem cu adevărat publicul nostru, nivelul lui de intenție și să folosim toate informațiile disponibile. Datele despre public sunt acum o componentă vitală a tuturor campaniilor de căutare, la fel ca și selectarea celui mai bun model de atribuire fără a se axa pe ultimul click, de ex. Atribuire bazată pe poziție sau bazată pe date.

O suită completă de tool-uri de automatizare Google Ads

A existat o creștere și o îmbunătățire vastă a funcțiilor de automatizare a învățării automate (Machine Learning) în cadrul Google Ads; de exemplu, o varietate de tehnici noi și îmbunătățite de licitare inteligentă oferă o gestionare a sumelor licitate, bazată pe peste un milion de semnale de intenție, fără rival pentru orice proces de licitare manuală.

În calitate de manageri de conturi Google Ads, Machine Learning ne echipează cu o suită de tool-uri noi pentru a utiliza abundența de date Google privind publicul și pentru a crește cu adevărat performanța în campaniile noastre. Cu un acces mai bun la datele despre audiență și la tehnicile de testare A/B, putem lua decizii mai inteligente și ne putem concentra pe sarcini de gestionare a conturilor la nivel înalt, inclusiv analiza pieței și optimizarea ratei de conversie.

Învățarea automată este la fel de bună ca și datele pe care le furnizați

În ciuda puterii AI și a instrumentelor de automatizare din Google Ads, elementul uman este în continuare vital pentru a proiecta datele respective în moduri care adaugă valoare reală și accelerează creșterea afacerii. Înainte ca învățarea automată să își poată face treaba, campaniile Google Ads trebuie configurate astfel încât să ofere sistemului suficiente date pentru a genera rezultate.

Pentru a permite tehnicilor de licitare inteligentă să funcționeze eficient, toate conversiile eligibile ar trebui să fie trecute la un model care nu se bazează pe ultimul click, pentru a permite creditarea conversiilor divizate. Toate datele privind publicul ar trebui, de asemenea, preîncărcate în cont, inclusiv RLSA, segmente de public similare, direcționare după clienți și/sau segmente de public din piață.

În cele din urmă, asigurați-vă că scrieți cel puțin trei reclame publicitare distincte în cadrul aceluiași grup de anunțuri și activați cel puțin patru extensii de anunțuri pentru a vă asigura că sistemul de învățare automată poate testa fiecare variantă și vă asigură că oferă experiența publicitară potrivită pentru utilizatorul potrivit la momentul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.