fbpx

Google Marketing Next – concluzii cheie

Google-Marketing-Next---concluzii-cheie-1000x500px

Vrei să știi ce s-a discutat la evenimentul Google Marketing Next 2017? Află aici.

Echipa noastră și-a petrecut această dimineață punându-se la curent cu ceea ce s-a discutat la Google Marketing Next 2017 – summit-ul anual Google pentru agenții de publicitate care a avut loc aseară la San Francisco. După cum era de așteptat, au existat o varietate de anunțuri noi de produse/funcții de care suntem foarte încântați!

Iată un rezumat al concluziilor noastre cheie de la eveniment:

Segmente de public de pe piață pentru căutare

Suntem deja mari fani ai utilizării segmentelor de public de pe piață pentru campaniile noastre în Rețeaua de display și pe YouTube, dar acum Google extinde această direcționare la campaniile de căutare, permițând agenților de publicitate să vizeze utilizatorii pe care Google consideră că „se pregătesc să facă o achiziție”. Cronologia pentru aceasta nu este încă confirmată, dar ne așteptăm să dureze ceva timp înainte ca aceasta să fie pe deplin lansată.

Targetarea evenimentelor din viața utilizatorilor

Agenții de publicitate vor fi deja familiarizați cu această opțiune de targetare dacă au folosit anterior Facebook Advertising – acum o lansează și Google! Va fi posibil să targetați utilizatorii care au avut parte recent de evenimente majore în viață, cum ar fi absolvirea, căsătoria sau mutarea la casă nouă, în cadrul platformelor YouTube și Gmail Ads.

Acoperire unică

Suntem întotdeauna foarte conștienți când e vorba de a bombarda utilizatorii cu același anunț, de aceea implementăm limita de frecvență ca standard în toate campaniile noastre din Rețeaua de Display. Acoperirea unică este acum disponibilă în AdWords și utilizează informațiile de identificare Google pentru a se asigura că utilizatorii nu sunt vizați de două ori atunci când sunt expuși la reclame pe mai multe dispozitive, menținând nivelurile de iritare la minimum.

Atribuire Google

Google lansează o nouă versiune gratuită a Google Attribution care va simplifica problema atribuirii pe mai multe canale / dispozitive, folosind date deja deținute în Analytics, AdWords sau DoubleClick. După cum știe orice agent de publicitate, a existat o problemă constantă cu atribuirea ultimului click, deoarece acest model ignoră celelalte puncte de contact care preced conversia finală. Google Atribution va oferi o înțelegere mult mai bună a tuturor pașilor efectuați de client, spre deosebire strategia care ia în considerare doar ultimul click!

Surveys 360

Google Surveys 360 poate fi acum conectat la contul dvs. AdWords pentru a lansa sondaje care vizează listele dvs. de remarketing pentru a ajunge la utilizatorii care au dat click anterior pe un anunț. În prezent, acesta este disponibil doar în SUA și Canada, dar ne așteptăm să fie lansat aici destul de curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services