fbpx

Google Ads pentru afaceri în construcții

Google-Ads-pentru-afaceri-în-construcții-1000x500px

Doriți să aflați cum o campanie Google Ads ar putea ajuta la generarea mai multor clienți sau venituri pentru afacerea dvs. în construcții?

Unde se îndreaptă clienții tăi când doresc să se facă lucrări de construcție? Ca în orice altă industrie, utilizatorii vor intra pe net pentru a căuta, a cerceta, a compara și a se informa înainte de a lua decizia finală. Indiferent dacă afacerea dvs. este în construcții, producție sau inginerie, publicitatea digitală oferă oportunități de neegalat de a relaționa atât cu publicul comercial, cât și cu publicul de consum într-un mod personalizat și captivant.

Un avantaj esențial al Google Ads este capacitatea de a viza segmente de public relevante pe parcursul întregii călătorii de conversie – de la etapele incipiente ale procesului de cercetare până la momentul în care sunt gata să cumpere. Datele în timp real disponibile în Google Ads ne permit, de asemenea, să luăm decizii mai rapide și mai informate pe baza campaniilor cu cele mai bune performanțe și, prin urmare, să creștem performanța pe baza implicării reale a site-ului, a ofertelor, a întrebărilor și a apelurilor telefonice.

Deci, ce strategii Google Ads ar trebui să fie luate în considerare de către companiile de construcții?

 

Google Search

Într-un sondaj recent al profesioniștilor din construcții, 64,5%, au raportat că au efectuat o căutare pe Google pentru a afla mai multe despre un produs sau serviciu, mai degrabă decât să meargă direct pe site-ul web al furnizorului (Equipment World Reader Profile 2017). 60% dintre cei chestionați s-au identificat și ca proprietari, directori și membri ai conducerii, așa că este imperativ ca orice afacere de construcții să fie vizibilă pentru acești factori de decizie atunci când efectuează o căutare online. Google Search Ads ne permit să afișăm anunțuri de tip text utilizatorilor pe baza cuvintelor cheie selectate (exemplul de mai jos).

În cele din urmă, prioritatea este să fii acolo atunci când cineva caută în mod activ termeni extrem de relevanți legați de produsul sau serviciul tău de construcții. Campaniile de căutare sunt ideale pentru industria construcțiilor, deoarece multe servicii și produse sunt de nișă și specifice. Căutările de nișă înseamnă adesea un volum mai mic de trafic, dar acest trafic este lung și de înaltă calitate și, datorită naturii produselor și serviciilor de construcții, valoarea de conversie a acestor căutări este extrem de mare.

 

Google Display

Amploarea serviciilor și produselor din industria construcțiilor este vastă și, ca atare, călătoria clienților de la cercetare la conversie, în cele mai multe cazuri, va fi lungă. Rețeaua de display Google oferă o gamă de strategii de direcționare diferite pentru a viza utilizatorii la fiecare punct de contact al călătoriei digitale, folosind anunțuri vizuale de tip imagine.

De exemplu, audiențele In-Market sunt o modalitate excelentă de a interacționa cu cei care au căutat în mod activ produse similare online. Deși este posibil să nu fie conștienți de afacerea dvs., ei sunt în general în faza de cercetare și ar putea fi interesați să afle mai multe despre produsele sau serviciile dvs. Aceste segmente de public sunt predefinite de Google pe baza comportamentului de navigare al utilizatorilor în 30 de zile și includ segmente de public care au orice tangență cu domeniul construcții, cum ar fi:

  • Servicii generale de contractare și finisaje
  • Acoperișuri
  • Pardoseli
  • Servicii de arhitectură
  • Instalare uși și ferestre
  • Design peisagistic

Pe lângă faptul că ajungeți la noi segmente de public prin intermediul Google Display Ads, este important să luați în considerare utilizatorii care și-au arătat deja un interes pentru site-ul dvs. și nu au luat încă legătura. Lucrând cu o companie din sectorul produselor din beton, vedem un decalaj semnificativ de peste 12 zile între prima vizită și trimiterea unei cereri. Aici remarketingul este extrem de eficient: din cauza decalajului dintre prima vizită a site-ului și interogare, redirecționarea unui public care este deja conștient de marcă, interesat de serviciile dvs. și aproape de conversie este esențial.

 

YouTube

În timp ce creșterea dispozitivelor mobile a fost cea mai mare influență a schimbării în marketingul digital în ultimii ani, video este următorul domeniu uriaș pe care trebuie să-l îmbrățișeze întreprinderile de construcții pentru a-și asigura strategia online pe viitor. Pe măsură ce generațiile mai tinere intră în lumea profesională, publicul dvs. și modul în care consumă informații se schimbă. YouTube este un instrument puternic pe care companiile de construcții îl pot folosi pentru a interacționa cu profesioniști în construcții motivați vizual, cum ar fi arhitecți, constructori și dezvoltatori.

Cu YouTube, plătiți doar atunci când cineva vizionează cel puțin 30 de secunde din anunțul dvs. video, iar costul pe vizionări (CPV) este extrem de scăzut. Pe lângă faptul că este extrem de rentabilă, publicitatea YouTube beneficiază de metode puternice de direcționare pentru a interacționa cu clientul tău perfect. De exemplu, noile segmente de public cu intenție personalizată ne permit să creăm un public personalizat care vizează utilizatorii care au căutat în mod activ pe Google cuvinte cheie relevante în ultimele 7 zile, indicând că au intenție mare și sunt aproape de conversie.

 

Sunteți gata să începeți să utilizați Google Ads?

Indiferent dacă alegeți să utilizați Google Ads sau alte forme de publicitate digitală, este important să testați ceea ce credeți că se potrivește afacerii dvs., să acordați campaniilor timp suficient pentru a-și dovedi valoarea și să lăsați datele să informeze strategia campaniei, în loc să vă bazați pe ceea ce credeți că este publicul dvs. Este bine cunoscut faptul că atitudinea „mereu am făcut așa” poate fi dăunătoare și că succesul trecut nu garantează viitorul, mai ales când singura constantă este schimbarea.

 

Aveți nevoie de ajutor cu Google Ads?

Dacă doriți să aflați cum o campanie Google Ads ar putea ajuta la generarea mai multor clienți potențiali sau venituri pentru afacerea dvs. de construcții, trimiteți-ne un e-mail la adresa contact@mda-digital.com sau completați formularul de contact aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.