fbpx

Facebook renunță la Power Editor

De ce este necesară combinația SEO-PPC

Oare ne va lipsi Power Editor sau eliminarea acestuia va fi o binecuvântare deghizată? Numai timpul va arăta.

Celor de la Facebook le place să ne țină în alertă lansând noi actualizări atunci când ne așteptăm mai puțin. Platforma a început anul cu succes lansând luna trecută actualizarea algoritmului NewsFeed, care a zguduit postările organice.

Luna aceasta este rândul celor de la Business Manager să facă o schimbare de look cu modificări ale modelului Ad Manager. În încercarea de a face platforma mai eficientă pentru utilizatorii săi, Facebook a renunțat la Power Editor ca platformă principală și l-a încorporat în configurația actuală Ad Manager.

Deci ce este nou:

Acum puteți publica mici modificări instantaneu – Pentru a ușura gestionarea campaniei, acum puteți publica modificări ale campaniei dvs. direct din tabelul Ads Manager. Aceasta include bugete, statui, programe etc.

Modificările făcute de dvs. sunt salvate pe măsură ce le faceți, instant – Toate modificările făcute în panoul de editare vor fi salvate automat în ciorne. Această nouă funcție a fost creată pentru a vă permite să pregătiți campanii cu ușurință în avans, înainte de a fi publicate.

S-a schimbat locația rapoartelor create – Pentru a eficientiza structura generală a platformei, toate rapoartele salvate au fost acum adăugate la Raportarea anunțurilor.

Centralizatorul – Acum puteți vedea un rezumat al rezultatelor bazat pe filtrele și coloanele pe care le-ați ales în partea de jos a listei de campanii.

Cum vor fi percepute schimbările de către utilizatorii obișnuiți cu Business Manager, odată cu lansarea noii versiuni săptămâna aceasta? Oare ne va lipsi Power Editor sau eliminarea acestuia va fi o binecuvântare deghizată? Numai timpul va arăta.

Vrei să afli ce impact au aceste schimbări asupra site-ului tău sau ai nevoie de un expert care să se ocupe de campaniile PPC pentru afacerea ta? Contactează-ne astăzi sau solicită un audit gratuit acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services