fbpx

Ceva extra pentru coșul tău de cumpărături prin e-commerce

Ceva extra pentru coșul tău de cumpărături prin e-commerce

Cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la Black Friday, descoperiți marile tendințe în retail, care ne vor impacta în timpul sezonului de cumpărături aglomerat care urmează!

Săptămâna trecută, echipa noastră s-a alăturat liderilor celor mai mari retaileri și agenții media din Irlanda la evenimentul Retail Excellence de la sediul Google din Dublin. Clienții noștri, Avoca și Excel Clothing, au venit să-i asculte pe experții Google în domeniu și să descopere unele dintre marile tendințe de retail care urmează să ne influențeze în timpul sezonului aglomerat de cumpărături care urmează!

Cu mai puțin de 2 săptămâni până la Black Friday, cea mai mare zi de cumpărături online din an, lucrăm deja îndeaproape cu clienții noștri de e-commerce pentru a pune în aplicare strategiile noastre PPC de Crăciun. Pe parcursul zilei petrecute la Google, am analizat în profunzime lumea comerțului online, explorând modul în care putem folosi traficul mobil pentru a influența clienții relevanți în comportamentul lor de cumpărare și pentru a ne asigura că potențialii noștri clienți sunt gata să profite de sezonul aglomerat de Crăciun.

L-am rugat pe William Gilliland de la Excel Clothing să ne povestească despre cele 3 idei principale de la Evenimentul de excelență în retail:

  1. Mobil, mobil, mobil!

„Creșterea numărului de consumatori care folosesc smartphone-uri în timpul cumpărăturilor a crescut într-un ritm fenomenal, iar în calitate de retailer de comerț electronic, o parte cheie a strategiei noastre în cadrul companiei Excel Clothing a fost să acordăm prioritate telefonului mobil ca și canal cheie de comunicare și implicare. Mobilul a devenit o extensie a ceea ce suntem și am constatat că este predominant în special în timpul procesului de cumpărare. Consumatorii folosesc mobilul atunci când caută inspirație, cercetare și în timpul achiziției – este vital ca strategia noastră să reflecte această schimbare în comportamentul cumpărătorului.

Evenimentul Google Retail Excellence a evidențiat cu adevărat cât de important este să surprindeți acest „moment mobil”. Perioada de cumpărături de Crăciun se apropie cu pași repezi, iar cu 140% mai multe click-uri pe mobil la cumpărături în perioada sărbătorilor, este imperativ să capitalizăm în acest domeniu.”

*Nu uitați – puteți testa cât de compatibil cu dispozitivele mobile este site-ul dvs. web accesând site-ul testmysite.withgoogle.com*

  1. Procesul de cumpărare de către consumator

„Oricât de mult aș fi încântat dacă ar face-o, din păcate, consumatorii nu trec de la o ignoranță fericită la un client plătitor într-un singur salt. Clienții noștri parcurg mai multe etape, cântărind opțiunile și căutând alternative. Am fost fascinat să descopăr că 75% dintre adulții din online încep o activitate pe un dispozitiv, dar o continuă sau o termină pe altul. Prin urmare, este important să nu măsurați doar modelul de atribuire a ultimului click, deoarece poate supraevalua considerabil conversia finală. Este important să măsurați și să puneți preț pe experiența generală pe care consumatorul o face.

  1. Google Shopping în Irlanda

„Una dintre cele mai pozitive idei pe care le-am reținut de la evenimentul Google Retail Excellence a fost introducerea Google Shopping în Irlanda, ceea ce înseamnă o acoperire mai largă pentru clienții noștri țintă. Cumpărăturile digitale au evoluat atât de mult în decurs de 5 ani, iar cumpărăturile Google au înregistrat o performanță crescută a veniturilor pentru multe site-uri de comerț electronic.

Am avut întotdeauna un mare succes cu anunțurile noastre pentru cumpărături în Marea Britanie, unde am constatat că ratele de conversie ale anunțurilor pentru cumpărături sunt cu 37% mai mari decât pentru reclamele bazate pe text. Aștept cu nerăbdare perspectiva de a reproduce acel succes pe piața ROI. Este excelent că vom fi printre primii care vor beneficia de Google Shopping Beta în Irlanda.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services