fbpx

Display remarketing – instrumentul esențial de conversie

Viitorul publicității pe Facebook

Display remarketing, „pâinea și untul” tehnicilor de targetare ale rețelei de display Google. Citește mai multe aici.

În timp ce majoritatea reclamelor de pe Display se concentrează pe creșterea gradului de conștientizare în rândul utilizatorilor în primele faze ale pâlniei de vânzări, Display remarketing este puțin diferit prin faptul că vizează utilizatorii care sunt deja conștienți de marcă și care v-au vizitat anterior site-ul web. Este „pâinea și untul” tehnicilor de direcționare ale Rețelei de display Google și cu un motiv întemeiat – cercetările arată că 49% dintre utilizatori vor vizita un site de 2-3 ori înainte de a finaliza o achiziție (Sursa: Google), ceea ce face esențială rechemarea vizitatorii anteriori înapoi.

În timp ce conceptul este simplu, abordarea de remarketing leneșă, unică pentru toți vizitatorii nu se aplică. Este extrem de important să obțineți direcționarea corectă în campaniile dvs. de Display remarketing. Din experiența noastră, există câteva elemente cheie necesare pentru a ne asigura că Display remarketing este eficient:

  • Segmentarea publicului: cea mai simplă formă de Display remarketing vizează toți utilizatorii care v-au vizitat anterior site-ul web, de obicei în ultimele 30 de zile. Cu toate acestea, trebuie să fim mult mai inteligenți în ceea ce privește modul în care segmentăm și redirecționăm vizitatorii site-ului pe baza comportamentului lor pe site.

 

  1. Este prima lor vizită pe site?
  2. A stat utilizatorul pe site suficient de mult timp pentru a indica că este interesat de produsul/serviciul dvs.?
  3. Cu ce ​​zonă a site-ului dvs. a interacționat cel mai mult?

 

Toată această analiză vă va informa despre cât de important este acel utilizator pentru afacerea dvs., ce mesaje publicitare ar trebui să utilizați pentru a-i încuraja să revină pe site, și ce pagină de destinație utilizați pentru a genera conversii odată ce ajung acolo.

  • Reclamă puternică: reclama trebuie să fie relevantă pentru publicul pe care îl vizați. Reclamele ar trebui să includă un branding puternic, cu imagini relevante și un îndemn clar pentru utilizatorul respectiv. Cheia este să luați în considerare ce doriți să facă – Să vă contacteze? Să repete achiziția? Să cumpere mai mult?
  • Frecvența și sincronizarea: deși doriți ca brandul dvs. să rămână în prim-plan, este important să nu iritați utilizatorii cu anunțuri care îi urmăresc în mod constant în timp ce navighează online. Timpul este, de asemenea, important – are rost să facem remarketing către cineva la 2 minute după ce a părăsit site-ul dvs.? Utilizăm întotdeauna datele Google Analytics pentru a găsi frecvența și momentul optim – verificați-vă decalajul și statisticile despre calea către conversie pentru a determina ce se potrivește cel mai bine afacerii dvs.

 

O campanie de Display remarketing implementată eficient poate oferi o profit fantastic pentru afacerea dvs. O campanie recentă de Display remarketing pe care am implementat-o ​​pentru un client de servicii energetice a fost atât de relevantă și cizelată încât a generat doar 7 click-uri, ceea ce a dus la 3 conversii directe! Acest lucru ne-a oferit o rată de conversie nemaivăzută de 42,86% la un cost minim pentru client.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services