fbpx

Cum să-ți optimizezi pagina pentru SEO în 2014

Cum-să-ți-optimizezi-pagina-pentru-SEO-în-2014

Sfaturile noastre privind resursele necesare pentru a crea o pagină optimizată SEO.

Au existat multe schimbări în lumea SEO în ultima vreme, care afectează modul în care creăm și optimizăm conținutul. În mod tradițional, un site web s-ar putea clasa pe primul loc în SERP implementând doar anumite aspecte tehnice, cum ar fi meta tag-urile sau densitatea optimă a cuvintelor cheie; dar în ziua de azi e nevoie de mult mai mult.

Search Metrics tocmai și-a lansat factorii de clasare SEO pentru 2014, așa că folosind aceste date vom încerca să determinăm „anatomia” ideală a unei pagini pentru a se clasa mai sus pe motoarele de căutare. Ce este necesar pentru a crea o pagină prietenoasă cu SEO?

Conținutul este rege…

Dar nu de orice fel: trebuie să fie un conținut interesant și de calitate. Caracteristica esențială pe care motoarele de căutare o folosesc pentru a clasifica conținutul este relevanța. Și de unde știu acestea ce este relevant?

sau poate utilizatorul este?

Motoarele de căutare folosesc mai mulți factori pentru a determina relevanța unei pagini. De exemplu, deși poate părea evident, pentru motoarele de căutare, a avea mai mult trafic, o rată de click ridicată și o rată de respingere scăzută indică un conținut bun și, prin urmare, relevant. Așadar, este important să oferiți o pagină atractivă care să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Interacțiunile sociale (like-uri, tweet-uri și, pentru Google, mai ales, +1), precum și backlink-urile, sunt, pentru motoarele de căutare, indicatori spre conținutul de calitate. În acest caz, se acordă prioritate calității față de cantitate.

Așa că nu vă mai întrebați ce ar trebui să scrieți pentru a plăcea motoarelor de căutare. Nu mai scrieți pentru motoarele de căutare (sau cel puțin nu în primul rând), ci pentru oameni, care vor da click, vor citi, vor distribui, vor comenta și vor vota conținutul dvs. Atunci motoarele de căutare decid că pagina dvs. merită primul loc în SERP.

Organizați-vă camera pagina

Arhitectura bună a site-ului și o rețea complexă de link-uri interne sunt, de asemenea, esențiale. Nu uitați să organizați conținutul folosind titluri H1 și H2 și alte tag-uri html, cum ar fi bold, italic etc. Acest lucru va indica motoarelor de căutare care este conținutul cel mai important în pagină și va facilita, de asemenea, citirea pentru utilizatori.

Verificarea unor aspecte tehnice, cum ar fi timpii de încărcare, viteza site-ului și optimizarea pentru dispozitivele mobile va ajuta, de asemenea, la rankarea paginii.

Cum rămâne cu cuvintele cheie?

Expresiile ce conțin cuvinte cheie relevante sunt foarte importante, mai ales dacă sunt evidențiate  prin etichete html, titluri și texte de ancorare. Includeți-le în conținutul textului, dar fără a exagera. Abuzul de cuvinte cheie este penalizat. Veți obține echilibrul potrivit dacă scrieți în mod natural și pe înțeles.

Includeți cuvintele cheie în URL și în meta etichete, adică în meta titlu și meta descriere. Tag-urile meta cu cuvinte cheie au fost deja depreciate, deoarece motoarele de căutare le consideră irelevante.

Nu vă concentrați să îmbunătățiți doar unul dintre factorii menționați mai sus, deoarece nu veți obține niciun rezultat. În schimb, lucrați în mod constant și consecvent la toți factorii care influențează rankarea paginii și site-ul tău va fi recompensat de motoarele de căutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Folosim cookie-uri pentru vă asigura cea mai bună experienţă posibilă.