fbpx

10 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru a-ți spori traficul organic în 2019

10 dintre cele mai bune instrumente SEO pentru a-ți spori traficul organic în 2019

Să recunoaștem, indiferent dacă afacerea dvs. online este un gigant al comerțului electronic sau un mic blog despre animalul dvs. de companie, probabilitatea este ca cea mai mare parte a traficului dvs. să vină printr-un motor de căutare.

 

În 2019, aproximativ 93% dintre experiențele online au început cu un motor de căutare. Aceasta nu este o greșeală de tipar – 93% din timpul când folosim internetul o facem prin Google, Bing, Yahoo sau alt motor de căutare mai mic, totuși există încă unii care susțin că optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare (SEO) este un exercițiu inutil, care nu dă rezultate.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este o disciplină de marketing care se concentrează pe creșterea vizibilității în rezultatele căutării organice, cu scopul de a crește traficul și conversiile pentru site-uri web. Există o serie de factori pe care Google și alte motoare de căutare îi iau în considerare atunci când clasifică paginile web. Acestea includ modul în care site-ul dvs. este structurat din punct de vedere tehnic pentru a permite motoarele de căutare să acceseze cu crawlere în mod corespunzător paginile sale, precum și conținutul de pe pagină pe care apoi îl folosesc pentru a decide dacă paginile dvs. sunt relevante pentru fiecare interogare de căutare specifică.

Cu algoritmul de căutare Google într-o stare constantă de actualizare, ceea ce este important astăzi poate deveni învechit mâine și de aceea este esențial să monitorizați și să revizuiți periodic performanța organică a site-ului dvs.

Dar cum faci asta? Există un comutator magic pe care îl puteți apăsa, care vă trage instantaneu în poziția de sus pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP)?

Răspunsul ușor este „nu” – revizuirea și efectuarea activității SEO poate fi adesea o sarcină obositoare și ingrată – dar care va aduce succes pe termen lung, dacă este făcută corect.

 

Acestea fiind spuse, există o serie de instrumente SEO care ar trebui să facă parte din armura fiecărui profesionist SEO. Am compilat următoarele 10 instrumente SEO care oferă cele mai utile informații și indicatori cu privire la modul în care merge performanța dvs. organică de căutare.

Google Search Console

Ce faci când Google controlează cel mai frecvent motor de căutare din jur? Ei bine, ascultați ce vă spune Google despre performanța dvs. de căutare.

Aici intervine Google Search Console și, cu un nou tablou de bord strălucitor care este complet lansat în aprilie 2019, oferă mai multe informații ca niciodată despre remedieri tehnice și performanță organică.

O verificare regulată a stării de sănătate pe Search Console ajută în mare măsură să identifice unde performanța dvs. de căutare merge bine și unde merge prost.

Google Analytics

Spune multe despre Google Analytics faptul că unii experți în marketing au discutat despre defectele sale ani de zile, dar nicio platformă de analiză nu s-a apropiat de ceea ce oferă Google în mod constant.

Trebuie să urmăriți traficul organic care ajunge pe site-ul dvs. și modul în care acesta  interacționează cu diferite pagini, pentru a evalua calitatea traficului respectiv, iar Google Analytics oferă toate instrumentele pentru a face exact acest lucru.

SEMRush

SEMRush este oarecum universal când vine vorba de marketingul motoarelor de căutare. Vine cu o gamă largă de funcții, cum ar fi un instrument de cercetare a cuvintelor cheie și instrumente de audit SEO, precum și o gamă largă de informații despre concurență.

Deși nu este un instrument gratuit, dacă sunteți serios în ceea ce privește marketingul digital, acesta este unul fără de care vă va fi greu să trăiți.

Screaming Frog

În ceea ce privește SEO tehnic, Screaming Frog SEO Spider vă va asigura că sunteți bine echipat pentru a identifica erorile de accesare cu crawlere și problemele de infrastructură care ar putea împiedica site-ul dvs. de a performa la potențialul său maxim.

Deși este un pic cam greoi în ceea ce privește utilizarea, este la fel de amănunțit atunci când vine vorba de analiza datelor, deci este unul pentru profesioniștii SEO cărora le place să se arunce cu capul în cifre.

Sistrix

O platformă ușor de utilizat, care oferă date la nivel înalt despre valorile cheie pe care dvs. și compania dvs. ați dori să vă concentrați pentru a măsura performanța SEO.

Sistrix are, de asemenea, o funcție grozavă de decalaj a cuvintelor cheie, care vă permite să vedeți pentru ce cuvinte cheie se clasează concurenții dvs. acolo unde nu vă aflați.

Siteliner

Siteliner este un instrument SEO tehnic online cu adevărat util, care vă oferă o imagine de ansamblu ordonată asupra unor aspecte ale site-ului dvs. care afectează performanța.

Este deosebit de util pentru detectarea conținutului duplicat, care este un semnal negativ major de clasare pentru Google și alte motoare de căutare, dacă nu este tratat corect.

Yoast

Utilizator WordPress? Dacă nu ați auzit înainte de Yoast SEO, probabil că ar trebui să-l căutați pe Google și să aflați puțin mai multe informații, deoarece vă oferă o mulțime de recomandări acționabile pentru îmbunătățirea SEO.

Este deosebit de bun dacă scrieți conținut, deoarece are un sistem de semafor pentru lucruri precum calitatea, lizibilitatea și structura conținutului, astfel încât să puteți avea o idee mai bună despre cum să încadrați conținutul pentru SEO.

Answer The Public

Deși credem că este mult de-a face cu preferințele personale, Answer The Public este puțin mai unic în modul în care funcționează.

Pe lângă listele de cuvinte cheie obișnuite, acesta reunește o listă de întrebări frecvente adresate de cei care caută, care oferă idei grozave pentru titlurile postărilor de blog, precum și o idee despre tipul de intenție pe care o au cei care caută.

SEOQuake

Acest instrument este o piesă puternică a kit-ului SEO pentru browser-ul dvs., analizând automat fiecare pagină pe care ajungeți, fără a fi nevoie să căutați dvs.

Printre datele obținute de SEOQuake se numără cifrele cercetării organice, densitatea cuvintelor cheie și informații despre modul în care fiecare motor de căutare vede pagina.

Majestic

Obținerea și menținerea legăturilor este o mare parte a SEO în 2019. Un link de la un site de încredere și autorizat este ca un semn în plus pentru motoarele de căutare că site-ul dvs. este, de asemenea, de încredere și cu autoritate în acel domeniu.

Majestic este una dintre cele mai bune platforme când vine vorba de analiza link-urilor și include valori utile, cum ar fi TrustFlow, care oferă o idee aproximativă despre cât de demn de încredere vă vede Google paginile.

 

Doriți să aflați mai multe despre modul în care îmbunătățirea SEO vă poate stimula afacerea? Luați legătura cu noi acum pentru a afla cum vă putem ajuta în clasamentul organic. Contactați-ne aici sau completați acest formular pentru a beneficia de un audit gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services