fbpx

Pregateste-te pentru al treilea cel mai mare eveniment de retail al anului

O zi din viata unui Digital Marketing Assistant

Ziua Internațională a Femeii generează peste 500 milioane de euro în vânzările de retail. 70% din clienți își vor face cumpărăturile pentru această sărbătoare cu o săptămână înainte de aceasta. Sunteţi gata?

 

Știați că Ziua Internațională a Femeii generează peste 500 de milioane de euro în vânzări cu amănuntul în fiecare an? Acest lucru îl face unul dintre cele mai mari evenimente de retail – învins doar de Crăciun și Back To School!

Aproape o treime dintre consumatoriintenționează să cumpere felicitări și cadouri de Ziua Mamei în acest an, cu căutări online care încep cu o lună înainte și continuă până în ziua în sine. De fapt, 70% dintre clienți își vor finaliza cumpărăturile de Ziua Mamei în săptămâna dinainte.

Deci, ce înseamnă acest lucru pentru publicitatea PPC?

Aceasta este o oportunitate primordială de a vă stimula vânzările online și de a învinge concurența. Vom profita de această perioadă pentru toți clienții noștri din industriile relevante. Recomandările noastre pentru dvs. sunt următoarele:

  • Creșteți-vă bugetul PPC: industriile care sunt excepțional de populare în această perioadă ar trebui să își mărească bugetul PPC săptămâna aceasta pentru a face față cererii și solicitărilor crescute. Aceste industrii includ cadouri personalizate, flori, ciocolată și felicitări.
  • Nu ignorați dispozitivul mobil: 65% din toate interogările de Ziua Mamei vin prin mobil în martie – asigurați-vă că este parte integrantă a campaniei dvs.
  • Folosiți reclame cu numărătoare inversă: este important să creați un sentiment de urgență pentru cumpărare pentru a vă asigura că, clienții dvs. respectă termenele limită de livrare. Aceasta este o oportunitate excelentă dacă oferiți livrare gratuită în ziua următoare sau alte oferte adecvate.
  • Utilizați remarketingul și RLSA: acesta este momentul perfect pentru a viza utilizatorii care v-au vizitat site-ul sau au cumpărat de la dvs. înainte.

 

Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor în dezvoltarea strategiei dvs. PPC, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@mda-digital.com sau completați formularul de contact aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei ca afacerea ta să crească?

Noi te putem ajuta

Our Services